Aliuminio durų aukštis – iki 3 metrų. Gamintojai
Naujos dizaino galimybės – aliumininio rėmo varstomosios durys
Namas Ir Aš

Daugiau nei 30 metų Lietuvos gyventojų namus baldais aprūpinanti „Vesida“ pristato elegantišką naujieną – aliumininio rėmo varstomąsias duris.

Aliumininio rėmo varstomosios RPS sistemos durys – tai elegantiškas fasadas ir įvairiapusis funkcionalumas: pradedant drabužinėmis, bibliotekomis ir baigiant indaujomis. Šios sistemos durys sujungia eleganciją ir lengvumo pojūtį, o tai padeda sukurti stulbinamą rezultatą.

Aliumininio rėmelio varstomosios durys RPE leidžia gaminti didesnių matmenų baldus irpertvaras. Pasirinkę aliuminines varstomąsias duris RPE, klasikinei spintų išvaizdai suteiksite naujo didingumo, nes galėsite rinktis net iki 3 m aukščio duris.

Inovatyvi varstomoji sistema beveik tiesiogine žodžio prasme yra šio išskirtinio naujo produkto ramstis, vientisai integruotas į plonytės linijos profilį. Įdomu, kad RPS varstomosios durys laikosi tik ant dviejų stiprių į plokštę įleidžiamų lankstų.

Paslėpti durų lankstai

Aliumininio rėmelio varstomosios durys gali būti standartinės konstrukcijos su RPS rankena arba „softclose“ uždarymo sistema. RPS durys gali būti atidaromos be rankenos, t. y. pasitelkiant paspaudimo mechanizmą. Taip pat siūlomas variantas su įgaubta rankena. Galima rinktis iš anoduoto sidabro, tamsios bronzos ir juodos matinės spalvų, naudojamų visoms aliumininių varstomųjų durų sistemoms.

Aliumininio rėmo varstomosios ir RPE sistemų durys tonuotu grūdintuoju stiklu leis matyti viską, kas sudėta jūsų drabužinėje. Galima naudoti bronzos, juoda arba pilka spalva tonuotą stiklą. Jis išlieka permatomas, bet kartu šiek tiek pridengia spintos turinį. Stiklinė durų plokštuma sukuria vizualiai didesnės erdvės pojūtį. Praktiška, stilinga ir estetiška.

„Neslėpkite to, kas džiugina!“ – ragina spintų ir varstomųjų sistemų ekspertė „Vesida“.

Straipsnio komentarai

Siųsti