„AXOR Signature“ kolekcijos autorius – dizaineris Antonio Citterio. Bendrovė
Naujas AXOR pasiūlymas: elegantiški ir išmanūs maišytuvai voniai bei dušui
Namas Ir Aš

Balandį Milane vykusioje dizaino parodoje dalyvavusi „Hansgrohe Group“ architektus, interjero dizainerius ir namų interjero naujovėmis besidominčius žmones traukė išskirtinio dizaino prekės ženklo AXOR stendu. Jame pristatyta nauja vonios maišytuvų kolekcija, termostatinių maišytuvų linija ir ypatingos individualaus pritaikymo galimybės naudojant specialius „AXOR Signature“ pasiūlymus.

Naujas dizainerio A. Citterio žvilgsnis į maišytuvus

Naujos elegancija kvėpuojančios vonios kolekcijos autorius – dizaineris Antonio Citterio. Jis nepabijojo naujai interpretuoti maišytuvo vietą šiuolaikiniame pasaulyje, kai vartotojai reikalauja vis daugiau komforto ir individualumo iš vis mažesnių vonios kambarių.

„Vonios kambarys tapęs savotišku gyvenamuoju kambariu, vieta, kurioje galime atsipalaiduoti ir pasirūpinti gera savijauta. Tuo pat metu net prabangūs vonios kambariai tampa vis mažesni, tai ypač jaučiasi miestuose, – sako A. Citterio. – Kūriau liekną ir kompaktišką kolekciją, kuri savo švelnumu patenkintų mūsų komforto troškimą. Sumažintas medžiagiškumas atspindi šiuolaikinį imperatyvą iš mažiau sukurti daugiau. Produktai turi būti pritaikomi visiems gyvenimo būdams, ypač kalbant apie paviršiaus spalvas. Svarbiausia, kad kiekvienos detalės dizainas išliktų ilgaamžis, sudomintų ir patrauktų vartotoją ne tik metus pirmą žvilgsnį, bet ir visą gaminio naudojimo laiką.“

Minimalizmas ir švelnumas

Lieknas, elegantiškas ir išbaigtas „AXOR Citterio C“ maišytuvas išsiskiria minimalistiniu švelniu kontūru ir jausminga forma, kuri intriguoja žvelgiant iš bet kurios pusės ir kviečia jį paliesti. Nuo pagrindo į viršų platėjantis kūgio formos korpusas apverčia tipišką maišytuvo formą, o ergonomiška svirties rankenėlė užtikrina išskirtinį naudojimo patogumą. Būdinga dizainerio A. Citterio sukurta detalė, pasikartojanti visuose kolekcijos elementuose, – subtili nuožulni briauna aplink vandens angą ir svirties rankenėlę.

Išskirtinis, tačiau santūrus „AXOR Citterio C“ maišytuvas puikiai tiks bet kuriame vonios kambaryje. Jie gali būti vienspalviai, o didesnio išskirtinumo norintiems klientams AXOR siūlo rinktis unikalaus kubinio rašto rankenėles, kurios suteiks paviršiui gilumo ir dekoratyvumo, taip pat rodys rankenėlės veikimo kryptį. Renkantis ypatingus „AXOR Signature“ sprendimus ir „AXOR FinishPlus“ paviršių tekstūras maišytuvas gali tapti tik jūsų namams būdingu objektu.

Platus maišytuvų pasirinkimas

Platus gaminių asortimentas suteikia galimybę išskirtinius „AXOR Citterio C“ dizaino maišytuvus įrengti kiekvienoje vonios kambario vietoje. Praustuvui skirti maišytuvai yra 90 mm, 125 mm ir 250 mm aukščio bei kelių tipų, įskaitant sieninius 2 ir 3 skylių variantus. Prie vonios galima rinktis ant grindų stovintį, į vonios korpusą montuojamą 3 angų maišytuvą, kuris gali būti su „sBox“ sistema, ir 3 angų sieninį vonios maišytuvą su dušo laikikliu. Nepriekaištingą maišytuvų vaizdą papildo išteklius tausojanti „CoolStart“ funkcija ir vos 5 litrus per minutę siekiantis vandens srautas.

Stacionari dušo galva gali būti trijų montavimo tipų: integruota į lubas, su laikikliu iš lubų arba sienos. Klientai gali rinktis standartinį variantą su 12 l/min. srautu arba vandenį taupantį „EcoSmart“ variantą, kai vandens srautas neviršija 7 l/min.

Termostatiniai maišytuvai elegantiškam dušui

Naujas termostatinis dušo maišytuvas „AXOR ShowerSelect ID“ sukurtas bendradarbiaujant su Štutgarto dizaino kompanija „PHOENIX“. Elegantiško dizaino produktas iš karto paruoštas montuoti, o aplink rankenėlę esantys jungikliai su naujausia „Select“ technologija leidžia greitai ir patogiai perjungti vandens tekėjimo režimus ir skirtingus nustatymus.

Nepriekaištingas tikslumas

Iš aukštos kokybės metalo pagamintas paslėptas termostatinis maišytuvas „AXOR ShowerSelect ID“ dušui suteikia precedento neturintį tikslumą ir prisitaikymą prie kiekvieno žmogaus poreikių. Naujos „AXOR iBox universal 2“ sistemos maišytuvas nuo sienos išsikiša vos 45 mm.

„Patraukliais lazeriu išgraviruotais simboliais pažymėti metaliniai jungikliai leidžia paleisti arba sustabdyti vandens tekėjimą paprastu piršto prisilietimu, o centrinė rankenėlė suteikia tikslų ir rafinuotą grįžtamąjį ryšį, kai keičiama temperatūra. Dėl plataus apdailos ir medžiagų pasirinkimo termostato išvaizdą galima pritaikyti taip, kad ji taptų išskirtiniu dizaino elementu įvairiuose interjeruose“, – sako „PHOENIX“ dizaino namų atstovas Matthias Oesterle.

„AXOR ShowerSelect ID“ termostatus galima rinktis iš trijų dizaino stilių: apvalaus, kampuoto arba suapvalintų kampų, ir papildyti įvairiais „AXOR FinishPlus“ paviršiais ir „AXOR Signature“ inkrustacijų variantais. Tai – unikali galimybė dušo maišytuvu išreikšti savo asmenybę, skonį ir stilių.

Unikalios pritaikymo galimybės

„AXOR ShowerSelect ID“ termostatai pasižymi ir unikaliomis pritaikymo galimybėmis. Klientai gali rinktis termostatus su atskirais valdikliais, kurie gali valdyti iki šešių vandens paleidimo taškų, o kiekvienas „Select“ jungtukas valdo vieną funkciją, pvz., įjungia rankinį dušą arba purškimo režimą stacionarioje dušo galvoje.

Vientisos centrinės rankenėlės apvadas su smulkiais grioveliais užtikrina malonumą prisiliesti, o kiekvienas pasukimas reguliuoja vandens temperatūrą mažais, tiksliais žingsneliais. Integruotas vandens srauto reguliatorius leidžia paprastai reguliuoti vandens srovę iki visiško sustabdymo, o integruotas apsaugos nuo nudegimo mechanizmas „SafetyStop“ leidžia klientui atsipalaiduoti ir tiesiog mėgautis dušu.

Apie AXOR

AXOR kuria ir gamina ikoniškus objektus prabangiems vonios kambariams ir virtuvėms. Prekės ženklas bendradarbiauja su pasaulinio garso dizaineriais Philippe'u Starcku, Antonio Citterio, Jeanu-Marie Massaud ir Barberiu Osgerby bei gali savo klientams pasiūlyti įvairių stilių gaminių. Visi AXOR maišytuvai, dušai ir priedai gaminami laikantis aukščiausių kokybės standartų. AXOR savo patirtį, kuri neapsiriboja vien produktais, įkvepia architektus, interjero dizainerius ir dizainui neabejingus žmones bei suteikia jiems galimybę įgyvendinti savo idėjas. Su AXOR su vandeniu susijusios namų erdvės tampa unikaliais šeimininko asmenybę atspindinčiais elementais. AXOR yra „Hansgrohe Group“ dalis. Tai – pažangus prekės ženklas, kuris specializuojasi kurdamas išskirtinius aukščiausios kokybės produktus.

Straipsnio komentarai

Siųsti