Bendrovė
Maišytuvai „Tecturis“ – naujo dizaino vanduo
Namas Ir Aš

„Tecturis S“ ir „Tecturis E“ – dvi naujos „hansgrohe“ maišytuvų linijos, minimalistine išvaizda pabrėžiančios estetinį ir funkcinį vandens grožį. Apvalūs kaip apskritimai vandenyje arba tiesūs kaip tolygi vandens srovė – dizainas, prisitaikantis prie kiekvieno interjero stiliaus.

Vandens įkvėptos architektūrinės linijos

Kuo architektūra ir dizainas yra puikūs? Tai ne formos, ne medžiagos ir ne savybės. Tai būdas mums jaustis rafinuotai ir ypatingai. Pasitelkus „Tecturis“, galima susikurti individualizuotą erdvę, kurioje architektūros principai, komfortas, funkcionalumas ir tvarumas idealiai dera tarpusavyje. „Tecturis“ – tai tobulas racionalaus dizaino ir mėgavimosi vandeniu derinys. Šie naujieji „hansgrohe“ maišytuvai vonios kambarį paverčia nuostabaus dizaino gyvenamąja erdve, o naudojimąsi vandeniu – estetine patirtimi. Galima rinktis švelniai suapvalintas formas („Tecturis S“) arba linijinę, kampuotą dizaino kalbą („Tecturis E“).

„Tecturis S“ ir „Tecturis E“ – minimalistiniai iki snapelio

Ikoniškos maišytuvų kategorijos. Dvi dizaino kalbos ir keturios patrauklios „FinishPlus“ paviršiaus apdailos spalvos: chromo, matinė juoda, matinė balta arba šlifuotos bronzos spalva.

Patogus tvirtinimas. Pagal poreikį galima rinktis dviejų angų sieninį maišytuvą arba dviejų angų prie praustuvo tvirtinamą maišytuvą, valdomus iš viršaus arba iš šono. Pastarasis turi didelį privalumą, nes sumažina vandens purslų ir kalkių nuosėdų susidarymą, o tai palengvina valymą.

Puikus dizainas rūpinasi aplinka. „Tecturis“ įrengta „EcoSmart+“ sistema, kuri sumažina vandens suvartojimą iki vos 4 l/min., tačiau neatima vandens džiaugsmo. „CoolStart“ sistema padeda taupyti energiją.

Viena dizaino kalba. Su apvaliomis ar kampuotomis „Tecturis“ formomis vonios kambarį galima planuoti nuo A iki Z. Prie maišytuvų lengva derinti kitus „hansgrohe“ gaminius.

„Tecturis S“

„Tecturis S“: įkvėptas vandens tėkmės

„Tecturis S“ atspindi vandens švelnumą ir grakštumą. Elegantiškai suapvalintas dizainas ir švelnios linijos įkūnija atsipalaidavimą ir gerą savijautą. Kad sukurtų tobulą išvaizdą ir pojūtį, „hansgrohe“ prie „Tecturis S“ dizaino netgi pritaikė integruotą aeratorių. Vanduo iš maišytuvo trykšta sodriais lašais. Vandens srautas pabrėžia apvalią maišytuvo dizaino kalbą. Dėl paaukštintos „ComfortZone“ zonos prie praustuvo galima judėti laisviau.

„Tecturis E– pabrėžtas vandens švarumas

„Tecturis E“ atspindi vandens skaidrumą, jėgą ir žavi savo linijiniu dizainu. Dėl kampuoto purškimo srovė tampa neįtikėtinu potyriu. Kampuotos formos ir tobulai integruota apvali kasetė sukuria estetišką nuotaiką vonios kambaryje. Geometrinių formų sąveika yra dizaino akcentas, leidžiantis vonios kambaryje kurti įvairius derinius.

„Tecturis E“

Svarbiausi argumentai higienos specialistams

· Energiją ir vandenį taupančios technologijos. „Tecturis“ sumažina vandens suvartojimą iki 4 l/min. („EcoSmart+“), o „CoolStart“ sumažina energijos sąnaudas.

· Labai plonas maišytuvas su šoniniu valdymu – kad būtų lengviau valdyti ir ant snapelio liktų mažiau vandens dėmių.

· Individualiems tualeto sprendimams ir maksimaliam komfortui – skirtingų „ComfortZone“ aukščių maišytuvai.

· Sprendimai kiekvienam interjero dizaino stiliui. Apvalus ar kvadratinis, matinės juodos ar šlifuotos bronzos – „Tecturis“ yra tinkamas pasirinkimas visiems vonios kambario stiliams ir dizaino įgeidžiams.

· Balansas ir dermė vonios kambaryje. „Tecturis“ kolekciją galima puikiai derinti su „Pulsify“ dušais, „DuoTurn“ ir „AddStoris“ priedais.

Straipsnio komentarai

Siųsti

O reguliavimas? 04.25 23:07
Ar įmanoma švelniai vandens srovę reguliuoti? Bent jau dabar turimi maišytuvai lyg kulkosvaidis stipriai šauna storą čiurkšlę, kai tau reikia švelnutės, lėtai, siaura srovele tekančios (kokią galėdavai sukama rankenėle paleisti). Dabartinės svirtys negeba lėtai ir švelniai slysti, tik šuoliais

Interjeras interjeras