Bendrovė
Šviestuvas „Louise“ – kelią į laimę nušviečianti dovana
Namas Ir Aš

Šviestuvų kūrėjai ir gamintojai „Ramun“ pristato trečiąjį projekto „7stars“ kūrinį – dizainerio Jeano Marie Massaudo sukurtą stalinį šviestuvą „Louise“.

„Ramun“ prekės ženklo įkūrėjo, dizainerio Alessandro Mendini sumanytas projektas „7stars“ galiausiai bus sudarytas iš septynių stalinių šviestuvų. Kiekvieną įkvėps kultinio „Campanello“ šviestuvo, serijos pirmtako, reinterpretacijos. Didžiųjų Grįžulo Ratų žvaigždyno įkvėpta kolekcija tyrinėja dekoratyvinių šviestuvų, kaip gyvenimo palydovų, apšviečiančių tiek ypatingas akimirkas, tiek kasdienybę, galimybes.

Naujasis šviestuvas „Louise“ skleidžia guodžiančią, draugišką, romantišką ir intymią naktinę šviesą. Jis kuria santykius. Pastatytas ant valgomojo stalo jis tampa jungtimi tarp žmonių. Jis dalyvauja kuriant romantišką ir šiltą atmosferą, grodama subtilią melodiją. Namuose ji yra subtili papildoma arba naktinė lempa, pasižyminti prancūzišku rafinuotumu.

J. Marie Massaudo sukurta „Louise“ yra kompaktiška, elegantiška ir universali įkraunama baterijomis maitinama stalinė lempa. Pagrindinė jos ypatybė – šviesos šaltinis, kuris gali būti statinis arba dinaminis, imituojantis banguojančią žvakės liepsną, kad sukurtų intymią ir jaukią atmosferą. Žibinto formos dizainas išsiskiria vamzdiniu gaubtu, pagamintu iš „Stainedpla“ – rafinuotos klostuotos medžiagos, švelniai gaubiančios šviesos šaltinį. Kad šviestuvą būtų patogu nešioti, viršuje yra žiedas. Apskritame šviestuvo pagrinde yra mažytė USB jungtis įkrovimui ir maitinimo mygtukas, kuriuo galima reguliuoti šviesos režimą ir ryškumą. Dėmesį detalėms išryškina išgraviruoti prrancūziški dizainerio J. Marie Massaudo žodžiai: „La vie est une aventure faite de rencontres comme autant de lumiéres“ (liet. Gyvenimas yra nuotykis, susidedantis iš susitikimų, kurių kiekvienas yra tarsi šviesa).

Kaip ir visi „Ramun“ kūriniai, „Louise“ šviestuvas turi 20 apšvietimo lygių ir yra sertifikuotas oftalmologų. Šviestuvo žavesį sustiprina muzika – jis gali ne tik šviesti, bet ir groti dešimt skirtingų klasikinių Bizet, Bacho, Šopeno ir Šuberto melodijų, taip pat gerai žinomas „Happy Birthday“ ir „Silent Night“. Dėl to „Louise“ gali būti puiki kompanionė meditacijai, jogai ir pilatesui. Kaip ir gera linkinčia dovana. Daugelyje kultūrų žibinto dovanojimas simbolizuoja nušviestą kelią ir laimę, nes šviesa dažnai laikoma dievišku simboliu.

Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras