Advento žvakidė. Gamintojas „Start Trading“ Gamintojai
Šventės detalės: pirkiniai ypatingam metų laikotarpiui
Laura Čiginskaitė

Žiemos šventės – ypatingas metas, kai norisi kilstelėti savo kasdienybę. Tam daug nereikia: apgalvotai padengtas stalas, puošnios dekoracijos ar būtent šventėms skirtas serviravimo indas. Be ginčų – šventes kuria žmonės, o ne daiktai, ir gyventi lyg per Kalėdas reikėtų kiekvieną dieną. Dėmesingos smulkmenos sustiprins šventinę nuotaiką.

Šventinis stalas

Jokia paslaptis, kad didžiosios žiemos šventės neatsiejamos nuo ypatingų vaišių. Nors kalėdinę nuotaiką vis dar įprasta kurti patiekalų gausa, iš tiesų tam vertėtų pasitelkti ir kruopščiai apgalvotą stalo dekorą. Nustebinti artimuosius galima popierines servetėles pakeitus medžiaginėmis ir sujuosus jas žiedais ar radus vietos ant stalo šventinei kompozicijai ir žvakėms.

Foto galerija.: new_000311554_0

Daugiau šviesos

Girliandos, žvakės ar kitos šviečiančios dekoracijos kuria jaukią nuotaiką namuose ir leidžia pamiršti, kad per Kalėdas diena vis dar pati trumpiausia metuose. Šventinę nuotaiką verta kurti ir languose – praeiviams matomos šviečiančios žvaigždės ar vainikai net ir grįžtant namo primins malonų šurmulį.

Įvairių dydžių beržų kvapo žvakė.  Gamintojas „Le Marche“
Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras