Moduliniai baldai: lankstumas ir patogumas jūsų namams
Partnerio turinys

Moduliniai baldai – tai sprendimas, leidžiantis kurti individualius, lanksčius ir funkcionalius interjero sprendimus, atitinkančius tiek mažų, tiek didelių erdvių poreikius. Jie yra sudaryti iš atskirų dalių arba modulių, kuriuos galima lengvai pertvarkyti, išplėsti ar pritaikyti pagal individualius poreikius. Šių baldų universalumas leidžia eksperimentuoti su skirtingais išdėstymais ir dizainais, taip pat lengvai pritaikyti baldus keičiantis gyvenimo sąlygoms.

Savybės ir privalumai

„LAUKSVA“ pristato modulinės sofos, kurios keičiasi kartu su jūsų poreikiais ir gyvenimo būdu. Šios sofos yra idealios dinamiškiems, kūrybiškiems žmonėms, mėgstantiems keisti nusistovėjusius dalykus. Modulines sofas galite dėlioti kaip norite, nes jos puikiai prisitaiko prie įvairaus dydžio erdvių. Sėdimąsias dalis lengva sujungti tarpusavyje, tad pakeisti išdėstymą galite nors ir kasdien.

Jaukus kompatiškumas Ieškantiems modernios ir patogios sofos puikiai tiks modulinių baldų dizainas QUE. Aptakių linijų sofai minkštumo suteikia pūstas atlošas, prisitaikantis prie nugaros formos, o sėdynė gerai amortizuoja. Sukurti maksimalų komfortą sėdinčiajam pasitelkti amortizaciją didinantys plastikiniai elastiniai diržai atloše, o sėdynėje – prailgintos zig-zag tipo spyruoklės bei skirtingo tankio porolonas kartu su naujos kartos itin komfortišku „TIGER touch“ porolonu, visiškai atspariu įdubimams, užtikrinančiu reikalingą atramą kūnui ir oro pralaidumą. Daugiau informacijos apie QUE galite rasti čia.

Netikėtas patogumas Norintiems sukurti minimalistinio lengvumo įspūdį siūlome itin patogų BONO modulinių baldų dizainą. Šis modelis puikiai atrodys ir namuose, ir biure. Išskirtinumo jam suteikia detales juosiantis dekoratyvus kantas, išryškinantis dinamiškas formas ir keliantis puošnumo įspūdį. Trapecijos formos atlošas kartu su pasvirusia sėdyne užtikrina stabilią atramą pečiams ir nustebina netikėtu komfortu. Daugiau apie BONO dizainą rasite čia.

Pasirinkimo laisvė Elegantiškų linijų modulinis baldų dizainas SWEN skirtas į savo aplinką norintiems įnešti prabangos pojūtį. Tai – lounge tipo dizainas su platesniu nei įprastai sėdėjimo gyliu ir relax funkcijų pasirinkimo laisve. Harmonijos įspūdį suteikia tarpusavyje suderintas balansas tarp sėdimosios dalies, plonų porankių, aukštų kojelių ir ypatingai minkštų pagalvių. Daugiau apie SWEN dizainą rasite čia.

Debesų minkštumas Ypatingu minkštumu išsiskiria modulinis baldų dizainas ALEXA, dvelkiantis itališka prabanga. Itin minkštos baldo pagalvės ir sėdimosios dalys leidžia pajausti išskirtinį komfortą. Sofos detalės dekoruotos dvigubomis siūlėmis, kurios išryškina stambias, kubizmo stiliaus estetiškas baldo formas, kviečiančias įsipatoginti. Daugiau apie ALEXA dizainą rasite čia.

Išraiškingumas Modulinis baldų dizainas ERA leidžia patogiai žaisti su aukščiais ir gyliais. Už griežtų formų slypi minkšti apvalumai, kurių derinys sukuria gilią sėdynę ir minkštą nugaros atramą su juosmens pagalve. Šie elementai susijungia modulinėje baldų kolekcijoje ERA, leidžiant kurti itin unikalias kompozicijas, renkantis audinio tekstūras ir spalvas. ERA dizaino baldai pasižymi naujausių tendencijų, simetriškų, tarpusavyje tobulai susiliejančių ir viena kitą papildančių detalių dizainu. Atskiri baldo elementai jungiami metalinėmis plokštelėmis, kurias lengva paslėpti permoduliuojant baldą. Atlošo amortizacija pasiekiama naudojant plastikinius elastinius diržus, o sėdynei naudojamos prailgintos zig-zag tipo išlenktos spyruoklės užtikrina amortizaciją. Daugiau apie ERA dizainą rasite čia.

Moduliniai baldai „LAUKSVA“ – tai universalumas, patogumas ir galimybė keistis kartu su jūsų gyvenimo tempu.

www.lauksva.lt

https://www.facebook.com/lauksva/

https://www.instagram.com/lauksva/

https://www.pinterest.com/lauksva/

Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras