„Vesida“
Kaip pasinaudoti nuožulniomis lubomis nedarant kompromisų?
Namas Ir Aš

Erdvėse su nuožulniomis lubomis gali gyventi ne kiekvienas. Tam tikrai reikia būti jų gerbėju. Jūs arba jaučiatės patogiai tokioje aplinkoje ir mėgaujatės iššūkiu maksimaliai išnaudoti nuožulnias lubas, kad sukurtumėte jaukius namus, arba negalite pakęsti jų keliamų apribojimų.

Nuožulnių lubų kuriami apribojimai – ne priežastis pasiduoti, nes individualūs sprendimai, skirti gyvenimui po šlaitais, leidžia lengvai išnaudoti nuožulnių lubų ypatybes ir sukurti praktišką daiktų laikymo erdvę. Pagal individualius poreikius ir matmenis pritaikyta drabužinė stogo nišoje yra erdvės stebuklas ir leidžia įgyvendinti asmeninius interjero dizaino pageidavimus.

Išnaudokite nuožulnių lubų privalumus

Gyvenant pastato viršuje tenka kuo geriau išnaudoti esamas nuožulnias lubas, nedarant kompromisų dėl estetinio vaizdo. Projektuojant „įprastus“ kambarius didžiausia problema, su kuria susidursite, bus ta, kaip išdėstyti baldus aplink langus ir duris, galbūt elektros lizdus, vamzdžius ir pan. Palėpėse esantys butai – visai kitas reikalas. Kaip išradingai turėsite kurti interjerą, be kita ko, priklausys ir nuo to, koks yra jūsų lubų nuolydis. Kai kuriuose kambariuose beveik nėra vertikalių sienų, o kituose erdvės kyla tiesiai į viršų metrą ar daugiau, o paskui nusileidžia kampu. Jei tai pastarasis atvejis, nors ir turėsite daugiau baldų pasirinkimo galimybių, nenorėsite švaistyti nuožulnių paviršių, todėl vis tiek turėsite sugalvoti, kaip jais pasinaudoti.

Mąstykite nestandartiškai

Taigi ką galite padaryti, kad maksimaliai išnaudotumėte nuožulnias lubas, neaukodami jų teikiamos erdvės? Standartinio aukščio pagamintos lentynos ir drabužinės paprastai netelpa į turimą erdvę, o jei ir telpa, lieka per daug neišnaudotos vietos. Net improvizuojant gali tekti apsieiti be durų, nes paprastai mažmeniniai prekybininkai neparduoda durų, pagamintų reikiamu kampu. Be to, kyla problema, kad erdvė, skirta durims atidaryti, nebus panaudota kitai paskirčiai arba tai tiesiog nėra tinkamiausias variantas.

Išnaudota erdvė ir bendras vaizdas

Čia aptariame tik kelis aspektus, kuriuos turite įvertinti, jei norite išnaudoti nuožulnias erdves kaip bet kokią kitą sieną. „Vesidos“ siūlomos pagal individualius matmenis pagamintos stumdomosios durys, kambarių pertvaros ir daiktų laikymo sprendimai įrodo, kad tai įmanoma. Jei, pavyzdžiui, norite, kad stogo nišoje būtų įrengta spinta, galime suprojektuoti įmontuojamą versiją, milimetro tikslumu atkartodami sienos kampą. Taip pat siūlome keturias vidines sistemas, kad dizaino galimybės būtų kuo lankstesnės. Mūsų stumdomosios durys yra taip pat individualiai pritaikomos ir labai įvairios, o už jų puikiai paslėpsite spintos turinį. Taip pat galima rinktis iš įvairių modelių, todėl galite sukurti spintas, kurios beveik susilieja su fonu, o plokštės dera prie interjero dizaino, todėl funkcionuoja kaip tikri baldai arba atlieka tas pačias funkcijas kaip populiariausi parduodami standartiniai baldai. Juose taip pat gali būti įkomponuojama dekoratyvinė skaitmeninė spauda, dėl kurios nuožulnus plotas taps tikra meno galerija. Šis stumdomųjų durų ir daiktų laikymo sprendimo derinys taip pat idealiai tinka mažo aukščio patalpoms po nuožulniomis lubomis tiek vizualiai, tiek funkcine prasme. Taip išnaudojama visa turima daiktų laikymo erdvė ir kartu sukuriamas vientisas bendras vaizdas. Tas pats galioja ir drabužių spintoms stogo nišose, nes, net jei patalpos matmenys atrodo sudėtingi, galime pasirūpinti, kad būtų galima išnaudoti nuožulnią erdvę ir išpildyti svajonę turėti įeinamą drabužinę ar panašų sprendimą.

Neribotos galimybės su „Vesida“

Nesvarbu, tai būtų įmontuotos ar drabužių spintos, kambarių pertvaros ar bet kokia kita dizaino idėja, „Vesida“ suteikia galimybę patogiai įsikurti po nuožulniomis lubomis ir yra idealus partneris, padėsiantis išnaudoti turimą erdvę.

Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras