„hansgrohe Xelu“
Elegancijos menas
Namas Ir Aš

Žmogaus stilių ir asmenybę ne tik drabužiai, bet ir interjero dizainas, o „hansgrohe“ sako, kad individualiai suplanuotas ir pagal aukštus standartus įrengtas vonios kambarys tinka ne tik asmeninei higienai. Patraukliame vonios kambaryje galima pasislėpti nuo įtempto gyvenimo ritmo, atsipalaiduoti ir maloniai praleisti laiką.

Su naujomis „Xelu“ ir „Xevolos“ baldų kolekcijomis, „Xarita“ veidrodžiais, „Xelu“, „Xevolos“, „Xuniva“ praustuvais ir tobulos formos „hansgrohe EluPura“ tualetų serija jūsų svajonių vonios kambarys atrodys lyg išlietas iš vienos medžiagos.

„Xevolos“ – stilingas derinys

Architektūriško ir geometriško dizaino naujoji „hansgrohe“ baldų kolekcija „Xevolos“ vonios kambarį geba prilyginti gyvenamosioms erdvėms. „Xevolos“ baldų linija – tai nesenstančios elegancijos pasireiškimas, o plačios derinimo galimybės atspindi šiuolaikinius poreikius. Praustuvas, furnitūra, veidrodis ir baldai visada susijungia į darnų vienetą.

„Xevolos“

Atskirus baldų modulius lengva derinti. Spintelės po kriaukle gali būti su konsole ir be jos. Skirtingo pločio (nuo 340 iki 1570 mm) baldai ir prie jų derantys „Xevolos“ praustuvai leidžia susikurti asmeninę erdvę. Jei reikia daugiau vietos daiktams pasidėti, prie praustuvo spintelės galima priderinti įvairaus dydžio spinteles.

„Xevolo“ baldams grakštumo suteikia fasadus įrėminantis aliuminio rėmelis. Aukštos kokybės medžiagas ir įvairius paviršius galima derinti priklausomai nuo stiliaus pojūčio ir interjero dizaino pageidavimų. „hansgrohe“ siūlo rinktis daugiasluoksniu laku dengtus matinės baltos, matinės smėlio, matinės skalūno pilkos spalvos korpusus ir konsoles, taip pat medžio apdailos, stiklo ar keramikos intarpus.

Galimybė pasirinkti spalvų derinius leidžia pabrėžti individualumą. Baldai gali būti minimalistinio ir elegantiško vienspalvio dizaino. Pvz., korpusai ir fasadai to paties spalvinio tono arba kontrastingi, pvz., smėlio spalvos korpusas ir bronziniai, struktūrizuoti tamsūs ąžuolo fasadai. Jei po kelerių metų kils noras vonios kambarį atsinaujinti, spintelių inkrustacijas galima nesunkiai pakeisti.

„Xelu“ – visiems skoniams

Prie praustuvo susirenka visa šeima. Nuostabu, jei praustuvas ir prie jo priderinti baldai turi pakankamai vietos žaidimams ir daiktų laikymui. Dėl savo gylio, paviršių įvairovės ir daugybės išmaniųjų priedų „Xelu“ vonios kambario baldų kolekcija užtikrina, kad vietos užteks viskam. Lengvai prižiūrimos medžiagos ir aptakios formos užtikrins, kad net pati neramiausia šeimos kasdienybė nepakenks baldams ar prie jų priderintiems praustuvams.

Dėl grakštaus dizaino, aptakių formų ir derinimo galimybių „Xelu“ baldai tampa universaliu vietą taupančiu sprendimu kiekvienam vonios kambariui. Baldai gali būti skirtingo pločio (nuo 340 iki 1560 mm) ir kurti tvarkingą aplinką svečių vonios kambaryje, mažose erdvėje ar šeimos vonios kambaryje.

„Xelu“ kolekcijos baldai gali elegantiškai įsilieti į vonios kambario aplinką arba sumaniai kontrastuoti. Deimantinės pilkos matinės spalvos variantas rekomenduojamas kasdieniam šeimos naudojimui. Dėl papildomos nuo pirštų atspaudų saugančios dangos jis yra atsparus purvui.

Patogią praustuvės aplinką papildo praktiški priedai. Dėl šone metaliniu dangteliu pridengtos ertmės galima lengvai pritvirtinti rankšluosčių laikiklius arba papildomas lentynas. Lentynos, rankšluosčių laikikliai ir kojelės, kurias galima montuoti su kai kuriais spintelių variantais, siūlomi tų pačių trijų apdailų kaip ir rankenos. Norintys daugiau vietos daiktams pasidėti gali užsisakyti derančias aukštas ar pusaukštes spinteles.

Elegancija ir funkcionalumas

Puiki išvaizda – viena, o praktiškumas – visai kas kita, tačiau „hansgrohe Xevolos“ ir „hansgrohe Xelu“ balduose šios savybės puikiai dera ir pasižymi aukšta kokybe.

„Xelu“ baldų kolekcijos durelės ir stalčiai švelniai ir tyliai užsidaro dėl „SoftClose“ mechanizmo, „Xevolos“ balduose papildomai įrengta „Push-Open“ sistema. Kalbėdami apie laikymo erdvę ypač akcentuojame viršutinius stalčius. Dėl komplekte esančio vietą taupančio sifono balduose nereikia daryti išpjovos. Tai reiškia, kad daiktams galima skirti visą spintelės erdvę.

„hansgrohe IntraStoris“ sprendimai kosmetikai bei vonios reikmenims laikyti standartiškai komplektuojami su visomis spintelėmis, todėl daiktus bus lengva surasti. Klientui pageidaujant stalčiuose galima sumontuoti tamsaus riešutmedžio masyvo pertvaras.

Naujas vonios keramikos pasirinkimas

„Xelu“, „Xevolos“, „Xuniva“ – trys išskirtiniai pavadinimai, tokie pat unikalūs kaip ir jūsų gyvenimo stilius bei svajonių vonios kambarys. Po kiekvienu iš šių pavadinimų slepiasi praustuvų kolekcija, kurios forma ir išvaizda pabrėžia individualų kliento charakterį.

Visi praustuvai pagaminti iš patvarios higieninės keramikos. „Xelu“ ir „Xevolos“ kolekcijos praustuvuose keramika padengta nešvarumams atsparia „hansgrohe SmartClean“ glazūra. „Xuniva“ modeliuose šią glazūrą galima užsisakyti papildomai.

„hansgrohe Xelu“ – harmoninga forma

„SoftCube“ – taip „hansgrohe“ vadina „Xelu“ praustuvų kolekcijos suapvalintą dizainą. Jo elementus galima išvysti ir to paties pavadinimo baldų kolekcijoje, kuri funkciškai suderinta su praustuvais. Maudytumėte vaikus ar plautumėte plaukus – „hansgrohe Xelu“ su erdviu vidiniu praustuvu bus universaliu šeimos vonios kambario įrenginiu.

„hansgrohe Xevolos“ – rafinuotas dizainas

„hansgrohe Xevolos“ praustuvų dizainą apibūdina aiškios ir tiesios linijos. Šis dizaino principas nuosekliai įgyvendintas iki pat į praustuvą integruoto keraminio nuotekų dangtelio. Praustuvas suprojektuotas taip, kad nepaisant didelės vidinės erdvės liktų užtektinai vietos ant krašto susidėti priežiūros priemones.

„hansgrohe Xuniva“ – nuostabaus dizaino universalas

„Xuniva“ praustuvai suteikia didžiausią dizaino laisvę formos ir montavimo atžvilgiu. Aukštos kokybės keraminiai praustuvai gali būti keturių geometrinių formų – nuo apvalios iki ovalios, nuo „RaceTrack“ iki „SoftCube“. Kartu su trimis pasirenkamais montavimo tipais (praustuvas ant stalviršio, įmontuojamas praustuvas, praustuvas po stalviršiu) ir papildomais variantais su skyle čiaupui arba be jos, gaminių linija suteikia beveik neribotas dizaino galimybes.

„hansgrohe Xuniva“

Švytėkite geriausioje šviesoje

Naujoji „Xarita“ veidrodžių kolekcija užtikrina, kad vonios kambaryje jaustumėtės visapusiškai puikiai. Dėl kampu pasvirusio trimačio šviečiančio rėmo veidrodžiai atrodo kaip elegantiški paveikslų rėmai ir sukuria apšvietimą, kurio šviesoje švytėsite jūs. Daugybę išmaniųjų funkcijų turintys apvalaus ar kampuoto dizaino veidrodžiai papildo praustuvus bei baldus tiek vizualiai, tiek funkciškai.

Yra dvi galimybės valdyti „hansgrohe Xarita“ veidrodžių apšvietimą. Veidrodis gali būti valdomas lengvu piršto prisilietimu prie jutiklinių piktogramų apatinėje veidrodžio stiklo dalyje. „Xarita“ veidrodžiai gali būti valdomi be prisilietimo, nes veidrodžio apačioje galima įmontuoti infraraudonųjų spindulių jutiklius. Įjungti ir išjungti veidrodžio apšvietimą bus paprasta ir intuityvu.

„hansgrohe Xarita“

Versijoje su jutiklinėmis piktogramomis įrengtas iš „RainTunes“ kolekcijos pažįstamas netiesioginis aplinkos apšvietimas su aštuoniais skirtingais nuotaikos scenarijais, kuris užtikrina visapusišką apšvietimo patirtį. Tiesioginę šviesos atspalvį galima keisti penkiomis gradacijomis nuo šiltai baltos iki šaltai baltos.

Visi „Xarita“ veidrodžiai turi atminties funkciją, tad mėgstamus nustatymus galima pasiekti greitai ir lengvai. Užrasoti neleis visuose kolekcijos veidrodžiuose integruotas veidrodžio šildytuvas. Automatinio išsijungimo funkcija išjungia ir veidrodžio šildymą, ir apšvietimą.

Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras