Gamintojai
„Ethimo“ kūrinys aktyviems – klasikinė sporto salė po atviru dangumi
Namas Ir Aš

„Ethimo“ ir „Studio Adolini“ sukūrė estetišką treniruoklių salę po atviru dangumi, skirtą kūnui mankštinti ir protui atpalaiduoti.

OUT-FIT – tai projektas, kuriame „Ethimo“ sukūrė neįprastą gyvenimo lauke ir ryšio su kraštovaizdžiu būdą ir išplėtė komforto sąvoką. Treniruoklių sistema buvo sukurta siekiant palaikyti gerą fizinę formą gamtos apsuptyje ir paskatinti aktyvų gyvenimo būdą lauke. Ji puikiai suderina dizainą ir funkciją, komfortą ir sportą, o svarbiausia – saugumą.

240x240 cm dydžio ir 280 cm aukščio, be jokių mechaninių mechanizmų, OUT-FIT yra pagamintas tik iš tikmedžio ir rūdžių spalvos metalo, o jo komplektacijoje yra daugybė grindų pratimams skirtos įrangos. Čia yra viskas, ko reikia klasikinei treniruoklių salei: kabantis maišas, suolas, mediniai žiedai, elastinės juostos ir kilimėlis. Viskas pagaminta iš perdirbamų, lauke naudoti skirtų medžiagų.

OUT-FIT dydis, konstrukcija ir estetika buvo sukurti taip, kad treniruoklius būtų galima pritaikyti bet kurioje aplinkoje. Nuo terasų iki sodų, parkų, baseinų ar net paplūdimio – dėl savo funkcinio dizaino ir kompaktiškos elegantiškos konfigūracijos OUT-FIT puikiai tinka privatiems namams arba kaip „pliusas“ išskirtiniuose SPA centruose, prabangiuose apartamentuose ar geriausių kurortų soduose.

OUT-FIT – tai šiuolaikinė lauko gerovės interpretacija, skirta dvasios ir kūno gerovei.

Aplinka aplinka